Etiket Tutucu

Etiket Tutucu

Değişik yükseklik seçeneklerine sahip mafsalıyla ayarlanabilir özellikte bu etiket tutucu ve fiyat tutucu ile müşterilerinize hitap edin.

Etiket Tutucu Nedir?

Etiket tutucu olarak kullanılır. Ürün ve fiyat bilgilerini görüntülemek istediğiniz yüzeye etiketi yerleştirmenizi sağlayan kilitleme mekanizmasına sahiptir. Etiketin görüntülenen yüzeyde durmasını sağlar.

VKF Renzel Etiket tutucu sayesinde etiketlerinizin her hangi bir yüzeyin üzerine konumlandırabilir. Daha görünür olmasını sağlayabilirsiniz.

VKF Renzel etiket tutucu satın alarak, sizlerde ihtiyacınız olan çözüme kavuşabilirsiniz.

VKf Renzel satışını gerçekleştirdiği etiket tutucular kaliteli ve sağlamlığıyla piyasadaki ikame etiket tutucuların bir adım önünde yer alarak sizlere kaliteli etiket tutucu ürününü sunmaktadır. Farklı model ve boyutlardaki etiket tutucular işinize çok yarayacak.

Vkf Renzel bir Alman markası, VKF Renzel İzmir Menemen Plastik Organize sanayide 1999 yılından beri fabrikasında hizmet vermektedir.

Satın alacağınız etiket tutucu fabrikadan sizlere gönderilmektedir.

Etiket Tutucu Şeffaf 110 mm 1 – etiket tutucu nedir

Etiket Tutucu Özellikleri

Renk Şeffaf

Etiket kıskacı genişliği 80 mm

Etiket kıskacı kavrama genişliği Yaklaşık 7 mm

Power kelepçe kapasitesi max 30 mm

Toplam yükseklik 110 mm

Model Çubuksuz.

etiket taşıyıcımandallı etiketmandallı fiyat etiketimandallı etiket tutucuayaklı etiketliketiket tutucu klipsetiket tutucu, fiyat tutucumandallı fiyat tutucu,

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Menülük